Titel Wijngaard de Deelgaarderberg

Online bestellen

De verkoop van onze witte wijnen vindt plaats bij tal van aspergeboerderijen in geheel Limburg en Noord Brabant tijdens het aspergeseizoen.
Verder kan er voor alle wijnen via onderstaand bestelformulier een bestelling geplaatst worden. Uiteraard is telefonisch bestellen ook mogelijk.
Tevens kunnen wij U onze wijnen aanbieden in speciaal vervaardigde houten kistjes of andere verpakkingsvormen. Wanneer u online-besteld krijgt U de stempelkaart toegestuurd. 

Onderstaande prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Wijn van de maand:

Wijn van de maand
Bestel hieronder onze wijn van de maand.

Wijnen

Solaris

Solaris

De kleur is vrij intens strogeel. Een open, expressieve neus van lychee en honing. Op de tong vol en licht zoet met veel tropisch fruit. Typisch Solaris. Rond en stevig wit. De gouden combinatie met asperges. Ook verkrijgbaar in 0,25 ml. flesjes 4,95 per flesje.
Prijs p.st. € 10.45
Dornfelder Barrique

Dornfelder Barrique

Dornfelder geeft doorgaans wijnen met veel kleur en deze wijn is hierop geen uitzondering. Dieprood met een purper randje. In de neus, naast rode en zwarte bessen, de geur van vanille veroorzaakt door de houtopvoeding. Niet overheersend, netjes gedoseerd. Vol, sappig en fruitig op de tong. Rijk van smaak met een fijne, lange afdronk. Knap gemaakt. Dit compliment kwam van Ed Huijzer van www.wijngekken.nl
Prijs p.st. € 12.50
Rondo

Rondo

Diepdonkerrode kleur. De neus zit vol aroma’s van zwarte bessen. Zuiver van smaak waarin het rode fruit de boventoon voert. Daarnaast zijn er wat frisse zuren die voor een gezonde en prettige spanning in de mond zorgen. Een mooi glas rood.
Prijs p.st. € 10.95
Dornfelder rosé

Dornfelder rosé

Een diepe, vrij intense rosé kleur. Frivole geuren van frambozen in de neus. Lieflijk op de tong met veel rijp rood fruit en zachte zuren. Soepele rosé met een hoge doordrinkfactor. Deze Rosé is een heerlijke wijn voor in de zomer op het terras. Wachten tot april 2023 voor de Rosé van 2022!
Prijs p.st. € 10.25
Pinot Auxerrois

Pinot Auxerrois

Een bleekgele kleur met wat groene tinten. De neus is elegant met fruitaroma’s van perzik en peer. In de mond vrij zacht en lieflijk van smaak met ook iets knisperende zuren. Een lichtvoetige en verfijnde wijn.
Prijs p.st. € 10.45
Indian Summer

Indian Summer

Indian Summer is een dessertwijn gemaakt van de zeer late oogst van de Solaris uit de geweldige zomer van 2020. Deze wijn wordt verkocht in 0.375 l flesjes. Een dessertwijn met 14.5% alcohol en een restsuiker van 150 gram per liter. Deze wijn is uitermate geschikt bij een dessert van bijvoorbeeld een cupcake van bladerdeeg gevuld met zure appeltjes en kaneel of een pure chocoladeproeverij.
Prijs p.st. € 10.25
Reuverse Witte

Reuverse Witte

Heerlijke frisse en fruitige droge witte wijn. Dit is een cuvée van Solaris, Johaniter, Souvenir gris, Merzling en Bianca. Nu als Keuningswien i.v.m. het Draaksteken in Beesel
Prijs p.st. € 10.45
Reuverse Rode

Reuverse Rode

Mooie fruitige droge rode wijn. Dit is een cuvée van Regent, Cabernet Colognes en Dornfelder Nu als Drakeblood 2.0. i.v.m. het Draaksteken in Beesel
Prijs p.st. € 11.45
Piccoli Gemmes

Piccoli Gemmes

Een (h)eerlijke Brut gemaakt met de methode traditionelle Heerlijke parel zeer geschikt om het nieuwe jaar mee in te luiden.
Prijs p.st. € 24.95

Overige verkoop

Excursie inclusief rondleiding op een aspergeveld

Excursie inclusief rondleiding op een aspergeveld

In de maanden april, mei en juni 2022 is het mogelijk om een excursie te boeken inclusief rondleiding op een aspergeveld met uitleg door een asperge deskundige. Bij de proeverij kunt u testen of ook voor u, asperges met Solaris de gouden combinatie zijn. Minimale groepsgrote 5 personen.
Prijs p.st. € 15.00
Excursie over onze wijngaard

Excursie over onze wijngaard

Bent u geïnteresseerd in hoe wij onze unieke wijnsoorten produceren? Dan bent u van harte welkom om onze wijngaard te bezoeken.
Prijs p.st. € 12.50
Arrangement Kasteel Montfort

Arrangement Kasteel Montfort

Dit arrangement is in samen werking met kasteel Montfort.
Klik hier voor meer informatie
Prijs p.st. € 0.00
Arrangement Aerwinkel

Arrangement Aerwinkel

Na een leerzame excursie door onze wijngaard nemen we U mee naar een schitterend landgoed in de omgeving van onze wijngaard. Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt is één van de bezienswaardigheden van de gemeente Roerdalen. Het landgoed heeft een fantastisch park dat tot nu toe voor een belangrijk deel gesloten was voor het publiek. Sinds 2010 bestaat echter de mogelijkheid op vooraf te reserveren tijdstippen een rondleiding te krijgen met aansluitend een wijnproeverij.
Prijs p.st. € 25.00
Proef pakket A

Proef pakket A

Proefpakket A: 3 witte wijnen Bevat: Solaris2021, Pinot-Auxerrois 2020 en Roozendaels Wit 2021
Prijs p.st. € 29.75
Proefpakket B

Proefpakket B

Proefpakket B: 3 rode wijnen Bevat: Dornfelder Barrique 2020, Rondo 2021 en roozendaels rood 2021
Prijs p.st. € 34.95
Online proeverijen en excursies

Online proeverijen en excursies

Proefpakket C: 5 wijnen naar keuze Proeverij vind iedere zaterdag om 17.00 uur online plaats. Pakketten besteld voor woensdag kunnen op zaterdag deelnemen aan de onlineproeverij. Keuze uit: Solaris2019, Dornfelder rosé 2018, Pinot-Auxerrois en Rondo 2019, Indian Summer 2018 (dessertwijn) Inclusief recepten voor het maken van bijpassende hapjes en een verrassing.
Prijs p.st. € 60.00
Cadeaubon

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Schenk dan een cadeaubon van Wijngaard de Deelgaarderberg. U kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen en deze is inwisselbaar in onze Vinotheek. Geeft u bij het online bestellen, bij opmerkingen graag aan welke waarde op de bon ingevuld mag worden.
Prijs p.st. € 0.00

Relatie- en Kerstgeschenken

Cadeaubon voor uw relatie of de kerst

Cadeaubon voor uw relatie of de kerst

Wilt u uw relatie een leuk (kerst)cadeau schenken? Geef dan een cadeaubon van Wijngaard de Deelgaarderberg. U kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen en deze is inwisselbaar in onze Vinotheek. Geeft u bij het online bestellen, bij opmerkingen graag aan welke waarde op de bon ingevuld mag worden.
Prijs p.st. € 0.00
Luxe 2-er verpakking

Luxe 2-er verpakking

Mooie luxe verpakking met twee wijnen naar keuze m.u.v. de Piccoli Gemmes Of per fles 1 euro extra op de flesprijs
Prijs p.st. € 24.95

Uw bestelling

Totaal:
€ 0,00

Verzendkosten

Bij bestelling van minimaal 1 doos wijn (6 st) wordt, binnen 10 Km van de wijngaard, de wijn franco aan huis bezorgd.
1 fles
€ 7,00
2 flessen
€ 7,00
3 tot 6 flessen
€ 7,00
7 tot 12 flessen
€ 12,00
13 flessen
€ 17,50
14 flessen
€ 18,75
15 tot 18 flessen
€ 19,00
19 tot 24 flessen
€ 24,00
Voor grotere bestellingen neem vooraf contact op over de verzendkosten.