Onze Agenda

Beschikbare data voor de vrije inschrijving excursies

Dit jaarlijks terugkerende event wordt dit keer met nog meer live muziek omringd.

Inloop vanaf 14.30. Om 15.00 is er een officiële gedeelte met een onthulling vanuit de wijngaard en het in het zonnetje zetten van onze vrijwilligers. Ook wordt er tijdens dit feest samen met de adoptiehouders het glas (federweisser) geheven en kunnen de adoptiehouders ook hun fles(sen) wijn mee naar huis nemen.

Er speelt tijdens het middag programma de beroemde kapel Stesti. Hier kunt u genieten van een glas wijn en in het avond programma wisselen een trio van jonge muzikanten, Blue Vario,  die een mooi programma spelen voor de jong volwassenen, en een doorgewinterde zanger voor de iets oudere ‘jeugd’ zich af.

U kunt tijdens het wijn-casinospel uw wijnkennis testen en voor de kinderen is er van alles te knutselen en er zijn leuke oude spelen in het kasteel.

En als dit nog niet genoeg is, zijn er ook diverse keren een rondleidingen door de wijngaard maar ook door het kasteel mogelijk.

Kortom dit mag u niet missen. Entree is €5,00 en bij het aanmelden krijgt u een glaasje Federweisser en een stuk Flammkuchen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Contact informatie Openingstijden Vinotheek
Adres: Deelgaarderstraat West 4, Maria-Hoop 6105 CK Maria-Hoop
Telefoonnummer: +31 475 302 148
E-mail: informatie@wijngaarddedeelgaarderberg.nl
Vrijdag: 16:00 – 19:00
Zaterdag: 12:00 – 16:00

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen