Titel Wijngaard de Deelgaarderberg
fotobalk boven Wijngaard de Deelgaarderberg

Excursies

Voor belangstellenden is er ook de mogelijkheid voor rondleidingen met een kleine wijnproeverij. De excursie bestaat uit een rondleiding in de wijngaard en wijnkelder, waarbij het gehele proces uitgelegd zal worden. Na de excursie vindt er een kleine wijnproeverij,uiteraard vergezeld door een bijpassend hapje, plaats van onze wijnen.

Vrijdag, zaterdag en zondag zijn er excursies mogelijk vanaf minimaal 5 tot maximaal 40 personen. Op een andere weekdag alleen na overleg. Ten alle tijden aanmelden! De prijzen zijn per persoon en inclusief de wijnproeverij.

Op verzoek is het mogelijk dat er lezingen over druiven teelt en wijn maken op locatie verzorgd worden.
Kijk voor de geplande evenementen in de agenda

Meer informatie over rondleidingen en lezingen of het boeken ervan kunt u aanvragen via ons contactformulier of bestellen via de knop verkoop op deze website.

Excursie over onze wijngaard

Excursie over onze wijngaard
Bent u geïnteresseerd in hoe wij onze unieke wijnsoorten produceren? Dan bent u van harte welkom om onze wijngaard te bezoeken.

Arrangement Kasteel Montfort

Arrangement Kasteel Montfort
Dit arrangement is in samen werking met kasteel Montfort.
Klik hier voor meer informatie

Arrangement Aerwinkel

Arrangement Aerwinkel
Na een leerzame excursie door onze wijngaard nemen we U mee naar een schitterend landgoed in de omgeving van onze wijngaard. Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt is één van de bezienswaardigheden van de gemeente Roerdalen. Het landgoed heeft een fantastisch park dat tot nu toe voor een belangrijk deel gesloten was voor het publiek. Sinds 2010 bestaat echter de mogelijkheid op vooraf te reserveren tijdstippen een rondleiding te krijgen met aansluitend een wijnproeverij.

Excursie in de wijngaard-foto1 Excursie in de wijngaard Excursie in de wijngaard-foto3

fotobalk onder Wijngaard de Deelgaarderberg