Titel Wijngaard de Deelgaarderberg
fotobalk boven Wijngaard de Deelgaarderberg

Agenda seizoen 2020

 

 • Activiteiten:
  5 september: Moferter Wienfiës: Het tweede Montforter wijnfeest staat gepland voor het eerste weekend in september 2022.
 • Adoptie wijnstokken bij Kasteel Montfort:
  In april 2020 zijn er weer 2 plantvakken aangelegd in de historische tuin van het kasteel. In samenwerking met SLL en SKM is het wederom gelukt. Wilt U ook een wijnstok adopteren vraag naar de informatie op informatie@wijngaarddedeelgaarderberg.nl of volg ons op facebook.
 • Met de fiets onderweg?
  Bent U met de fiets onderweg stap dan een keer bij ons af voor een kop koffie met chocolade-weinkuche of een glas wijn met bijbehorende tapas. Op fietsknooppunt 1 staan de openingstijden aangegeven. Van hieruit is het nog maar 100 meter voordat U op ons gezellige terras kunt plaatsnemen. Vanaf april kunt u weer terecht. Oplaadpunt voor electrische fietsen vind U bij onze buren van fietsenwinkel op de hoek.
 • Fietstocht langs 3 wijngaarden:
  Tijdens een fietstocht van ca 21 km wordt U langs 3 wijngaarden geleid waar wij als wijngaard de Deelgaarderberg onze druiven produceren of laten produceren. De route voert u door het mooie landelijke gebied van de gemeenten Roerdalen en Echt-Susteren. Ten eerste uiteraard onze eigen wijngaard op de Deelgaarderberg in Mariahoop.
  Via onze vinotheek gaat u richting Montfort waar u de kasteelwijngaard kunt bezoeken. Tijdens de openingstijden van het kasteel kunt u genieten van de wijnen die hier geproduceerd worden. Vervolgens gaat het richting Sint Odiliënberg waar u langs wijngaard de Petrusberg komt.
  De druiven uit deze wijngaard, eigendom van de familie Wolters, verwerken wij tot wijn. Vervolgens keert u weer terug naar Mariahoop.
  Op diverse plekken kan de route gestart worden, o.a. in Montfort bij het kasteel waar tevens een grote parkeerplaats voorhanden is als u eventueel van plan bent met de auto te komen. Routebeschrijvingen zijn te verkrijgen bij kasteel Montfort, wijngaard de Deelgaarderberg, fietswinkel Op de Hoek.
  Binnenkort zijn deze ook te downloaden op de sites van de Deelgaarderberg en Kasteel Montfort.
 • Nieuw!!! Online excursie en proeverij zie verkoop

Samenwerking Kasteel Aerwinkel en Kasteel Montfort

 • Wandeling, excursie met proeverij en hapjes
 • Wijnproeverij met hapjes

Bekijk dit op de websites van kasteel Aerwinkel en kasteel Montfort

Wijnweekendje organiseren

Wilt u samen met uw familie of vrienden een leuk "wijn" weekendje weg. Ook hiervoor kunt U bij ons terecht. U bepaalt het budget en wij maken voor U een programma op maat. Overnachting regelen wij voor u. Kortom een zorgeloos weekend met uiteraard mooie wijnen in een prachtige omgeving.

fotobalk onder Wijngaard de Deelgaarderberg