Agenda seizoen 2018

 • Adoptie wijnstokken bij Kasteel Montfort: In april 2018 is de komst van de wijngaard in de historische tuin van het kasteel eindelijk een feit. In samenwerking met SLL en SKM is het gelukt. Wilt U ook een wijnstok adopteren vraag naar de informatie op informatie@wijngaarddedeelgaarderberg.nl of volg ons op facebook.
 • asperge/wijnfietstochten: Op 6,13,20 en 27 mei en 10 en 17 juni alle zondagen brengt u onder begeleiding van de wijngaardenier  per fiets een bezoek aan de aspergevelden (met uitleg over de teelt) en de wijngaard. We sluiten af met een wijnproeverij met bijbehorende aspergehapjes op ons terras. Vertrek om 11.00 uur op de aangegeven zondagen vanafdiergaarderstr. West 4 , 6105 CK  Maria-Hoop.  Opgave tot en met de zondagmorgen 10.00 op de dag van de fietstocht. Prijs incl. proeverij en hapjes € 15.- p.p. Wilt U alleen de wijnexcursie met proeverij kan dit ook. Om 12.00 aan de wijngaard zijn. De kosten bedragen dan 10 euro p.p.
 • Activieiten:
  • 4 oktober Buurderij Westelijke mijnstreek
  • 1 november Buurderij Westelijke Mijnstreek
  • 17 november 14.00 excursie en proefglas met uitdelen van de wijn voor de adoptiehouders van 2018 in Kasteel Montfort.
  • 6 december Buurderij Westelijke                                                                 In 2018 is er een wijngaard aangelegd

in de kasteeltuin van Kasteel Montfort.

Hierbij kunt U druivenplanten adopteren en daarmee mede eigenaar worden van Uw plant(en) zie voor de mogelijkheden op onze Facebookpagina. Voor 2018 zijn alle planten geadopteerd maar voor 2019 kunt U zich voor de wachtlijst aanmelden deze begint al goed te groeien. Dus ben er optijd bij.

Samenwerking Kasteel Aerwinkel

wandeling, excursie met proeverij en hapjes

Wijnproeverij met hapjes

Bekijk dit op de website van kasteel Aerwinkel

 

Buurderij de Westelijke Mijnstreek

Vanaf september 2018 staan wij elke eerste donderdag van de maand op de Buurderij van de Westelijke Mijnstreek. www.buurderijwm.nl

 

 

 

 


Wijngaard de Deelgaarderberg
Diergaarderstraat West 4 6105 CK Maria-Hoop
2009-2016 Copyright - Privacy Statement